Zamieszczone przez BADYL
Wybryk chuligański ??
Zwiń
X
-
Wybryk chuligański ??
Niezły wybryk chuligański, pobicie do utraty przytomności :shock:
nasygnale.pl/kat,1025343,title,20-latek-pobil-72-latka-Po-co-na-mnie-trabil,wid,14400114,wiadomosc.html
-
-
A ja wam teraz opisze sytuację, nawet trochę podobną, ale z "happy endem" :diabelski_usmiech
Przez przejście dla pieszych jedzie sobie rowerzysta. Przed pasami stanął srebrny Hyunday (taki mały coś jak Matiz) i trąbi na delikwenta na rowerze. A ten ostentacyjnie zwolnił mu przed maską i majestatycznie przejeżdża przed nim. Facet z Hyundaja wysiada z samochodu, a rowerzysta już nastroszył piórka (młody szczyl ok 20) i zawraca do faceta z zadartym nosem do góry. Aż tu naglę facet sięga do kieszeni i wyciąga odznakę. :diabelski_usmiech
Koleś zrobił się blady i od razu w tył zwrot i chce uciekać. Na co drugi wyskakuje z samochodu z tyłu (też Policjant w cywilnej furze) i łapie kolesia. Molestowali go tam trochę. Nie wiem czy skończyło się mandatem czy upomnieniem, bo poszedłem sobie dalej.
Nie mniej widok kogucika, który nagle widzi odznakę bezcenny. :szeroki_usmiechW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
jak ktoś pamięta czasy MO, to pamieta taklże stosowane metody. Takiemu kogucikowi, co to pobije starszego mężczyznę, to najpierw spuszczali tęgie lanie i nim doszło do sprawy gościu już wiedział, jak nalezy się zachować.
teraz niestety mamy prawa tzw. człowiekaIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
winni77, wystarczy że zostałby wzięty na dołek i spałowany tak okrutnie, że nie mógłby usiedzieć na dupie. Niestety dorośli ludzie, ale czasem trzeba za przeproszeniem spuścić porządny wpierd...l żeby się to to nauczyło pokory i żeby łapska nie swędziały, czy to do pobicia czy to do kradzieży.Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rwinni77, wystarczy że zostałby wzięty na dołek i spałowany tak okrutnie, że nie mógłby usiedzieć na dupie. Niestety dorośli ludzie, ale czasem trzeba za przeproszeniem spuścić porządny wpierd...l żeby się to to nauczyło pokory i żeby łapska nie swędziały, czy to do pobicia czy to do kradzieży.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74A będzie jeszcze gorzej. :roll:
Za dużo filmów na YT ulicznym pojedynków z Rosji :diabelski_usmiech i za niskie kary (zawiasy itp.) :evil:
Ew. zwykła puszka z gazem pieprzowym w zasięgu ręki.Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
https://www.facebook.com/Freshtimers
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyPrzez przejście dla pieszych jedzie sobie rowerzysta. Przed pasami stanął srebrny Hyunday (taki mały coś jak Matiz) i trąbi na delikwenta na rowerze. A ten ostentacyjnie zwolnił mu przed maską i majestatycznie przejeżdża przed nim.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HipolitaZamieszczone przez r2rwinni77, wystarczy że zostałby wzięty na dołek i spałowany tak okrutnie, że nie mógłby usiedzieć na dupie. Niestety dorośli ludzie, ale czasem trzeba za przeproszeniem spuścić porządny wpierd...l żeby się to to nauczyło pokory i żeby łapska nie swędziały, czy to do pobicia czy to do kradzieży.
Komentarz
-
-
No nie do konca jest to prawda co piszesz. Angole to najwieksze obiboki (sami to przyznaja) i do tego za marne 8-9 funtow za godzine, to nawet dupy z domu nie rusza. Gdyby nagle wszyscy imigranci opuscili ten kraj, to bylaby druga Argentyna. Oczywiscie jest gro nie-anglikow ktorzy nic nie robia tylko ciagna zasilki, ale co poradzic jak tu jest (sie wlasciwie konczy) raj dla takich.
2 przyklady - znajoma pracujac lata nielegalnie jako sprzataczka domow, zaszla wciaze i panika bo ona nawet nie miala numer ubezpieczeniowego. Poszla do jakiegos tam biura, wszystko jej zalatwili i jako "samotna" matka dostawac zaczela 1200 funi miesiecznie. To mnie tez nie chcialoby sie dupy ruszac.
Drugi przyklad -znajomy zmenil celowo (!) prace na mniej platna, bo z nizszymi zarobkami dostawal wiekszy zasilek mieszkaniowy.
Pojebany kraj... No ale coz... nie narzekam na nich bo przeciez w pewnym sensie ten kraj mnie utrzymuje (a z zasilkow dostaje tylko marne 10 funtow tygodniowo na dziecko).
Komentarz
-
-
Koledzy, nie przesadzajcie z ta pala po nogach...bo ktoś może dostać pała po nogach i kipnąć na zawał...i potem będziecie pisali ze te "je.. p.y...
Problem leży w karach...koleś albo jego rodzice powinni zapłacić teraz duże odszkodowanie a jeśli nie zapłaci w ciągu tygodnia czy dwóch to niech go zakują w łańcuchy i zapie..la w kamieniołomach puki nie odrobi tej kasy...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
Komentarz